Hyperclinica MedLife Polimed Cub Center

Despre Hyperclinica MedLife Polimed Cub Center

Hyperclinica MedLife Polimed Târgoviște Cub Center, deschisă în 2020, este o unitate medicală multidisciplinară, care cuprinde un departament complet utilat RMN, mamograf de ultimă generație, o unitate de recoltare, bază de tratament completă pentru recuperare medicală, un cabinet de explorări funcționale (holter EKG, holter de tensiune, EKG, echipament test de efort), 15 cabinete în care activează 26 de specialități medicale și chirurgicale care au acces la tehnologie și aparatură de ultimă generație.
Aici activează 50 de medici împărțiți între specialitățile medicale și chirurgicale astfel:

Specialități medicale: cardiologie, cardiologie pediatrică, medicină internă, gastroenterologie, neurologie, endocrinologie, dermatovenerologie, urologie, recuperare medicală, nefrologie, ecografie și ecografie pediatrică, boli infecțioase, hematologie, îngrijiri paliative, reumatologie, hematologie, nefrologie, oncologie.
specialități chirurgicale: ortopedie‑traumatologie, proctologie, neurochirurgie, ORL, obstetrică‑ginecologie, chirurgie vasculară și flebologie.
Departamentul de investigații RMN, complet utilat, oferă pacienților examinările la o înaltă calitate prin intermediul echipamentelor și soft-urilor de ultimă generație.

Hyperclinica MedLife Polimed Târgoviște Cub Center oferă prin cele 7 ecografe specializate investigații de tip ecografie de cord, abdomen, pelvis, tiroidă, testicul, părți moi, mamară și axilară, vasculară Doppler și de aparat locomotor.

În cadrul departamentului de Gastroenterologie, pacienții beneficiază de tratament și investigații de endoscopie digestivă superioară, endoscopie digestivă inferioară, polipectomie.

Cabinetul de dermatologie este dotat cu Laserul Lutronic de ultimă generație eCO2, care vine în folosul pacienților pentru o gamă largă de intervenții chirurgicale și estetice.

Centrul de recoltare analize medicale deservește Laboratorul MedLife Polimed din Târgoviște.

*Abonații se pot prezenta pentru recoltare în orice zi, de luni până vineri, conform programului. Aceștia trebuie să prezinte bilet de trimitere/recomandare de la medicul specialist.

Totodată, pacienții pot beneficia și de servicii decontate prin CAS.

Specialitati

BFT- Recuperare medicala
Chirurgie vasculara si Flebologie
Endocrinologie
Mamografie
Neurologie
RMN

Boli infectioase
Dermatovenerologie
Gastroenterologie
Medicina interna
ORL
Urologie

Cardiologie
Ecografie 3D
Ginecologie
Nefrologie
Ortopedie

Cardiologie pediatrica
Ecografie pediatrica
Hematologie
Neurochirurgie
Proctologie