Hyperclinica MedLife Polimed Gabriel Popescu

Despre Clinica MedLife Polimed Gabriel Popescu

Pentru că sănătatea pacienților este prioritatea noastră, la Clinica MedLife Polimed Gabriel Popescu am recrutat medici cu notorietate din Dâmbovița și București. Echipa medicală profesionistă garantează cu atenție și devotament calitatea actului medical. Acordăm cu devotament toată atenția noastră pacienților, îi tratăm cu respect și profesionalism, așa cum merită.

Clinica MedLife Polimed Târgoviște Gabriel Popescu este o unitate medicală multidisciplinară, care cuprinde un departament complet utilat CT, o unitate de recoltare, o sală de investigații Plestimografie, un aparat DEXA pentru osteodensitometrie segmentară și 12 specialități medicale, care au acces la tehnologie și aparatură modernă.

Specialități medicale disponibile: oftalmologie, pediatrie, endocrinologie, urologie, medicină generală, psihiatrie, pneumologie, ortopedie – traumatologie, neuropsihiatrie infantilă, boli infecțioase, psihologie, siguranța transporturilor, ecografie si recoltare analize.

Centru de imagistică

Departamentul de investigații CT din Clinica MedLife Polimed Târgoviște Gabriel Popescu pune la dispoziția pacienților tomograf de ultimă generație, pentru investigații craniene, toracice, abdominale și pelvine.Investigațiile pot fi efectuate și în regim compesat prin Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmbovița, pe baza biletului de trimitere de la medicul specialist.

Osteodensiometria cu raze DEXA este o metodă de diagnostic disponibila pentru pacienții care trec pragul clinicii, prin aceasta se măsoară densitatea oaselor și se pune diagnosticul de osteoporoză, daca e cazul. Prin osteodensiometrie se stabilește riscul de apariție al fracturilor, precum și monitorizarea tratamentului anti-osteoporotic. DEXA reprezintă una dintre cele mai performante metode disponibile în prezent pentru efectuarea osteodensiometriei. Efectuarea osteodensiometriei este rapidă, nedureroasă și cu iradiere minimă pentru pacient.
Pletismografia reprezintă standardul de aur pentru măsurarea volumelor pulmonare, mai ales în context de obstrucție ventilatorie. Examinarea poate evalua corect:

Resticția ventilatorie, prin calculul capacității pulmonare totale, evaluare utilă în fibroză pulmonară sau în boala pulmonară veche.
Retenția de aer, prin calculul volumului rezidual, analiză deosebit de utilă în astmul vechi și în boala fumătorilor. –
Hiperinflația, respectiv creșterea capacității pulmonare funcționale, totale și reziduale.
Pletismografia constă într-o serie de manevre respiratorii efectuate într-o cameră de sticlă, pentru a putea calcula volumele circulante de aer din plămâni.

Medici