Clinica MedLife Polimed Gabriel Popescu

Program unitate:

Luni – Vineri: 08:00 – 20:00
Sâmbătă: 08:00-14:00
Duminica: Inchis

Despre Clinica MedLife Polimed Gabriel Popescu

Pentru că sănătatea pacienților este prioritatea noastră, la Clinica MedLife Polimed Gabriel Popescu am recrutat medici cu notorietate din Dâmbovița și București. Echipa medicală profesionistă garantează cu atenție și devotament calitatea actului medical. Acordăm cu devotament toată atenția noastră pacienților, îi tratăm cu respect și profesionalism, așa cum merită.

Clinica MedLife Polimed Târgoviște Gabriel Popescu este o unitate medicală multidisciplinară, care cuprinde un departament complet utilat CT, o unitate de recoltare, o sală de investigații Plestimografie, un aparat DEXA pentru osteodensitometrie segmentară și 12 specialități medicale, care au acces la tehnologie și aparatură modernă.

Specialități medicale disponibile: oftalmologie, pediatrie, endocrinologie, urologie, medicină generală, psihiatrie, pneumologie, ortopedie – traumatologie, neuropsihiatrie infantilă, boli infecțioase, psihologie, siguranța transporturilor, ecografie si recoltare analize.

Centru de imagistică

Departamentul de investigații CT din Clinica MedLife Polimed Târgoviște Gabriel Popescu pune la dispoziția pacienților tomograf de ultimă generație, pentru investigații craniene, toracice, abdominale și pelvine.Investigațiile pot fi efectuate și în regim compesat prin Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmbovița, pe baza biletului de trimitere de la medicul specialist.

Osteodensiometria cu raze DEXA este o metodă de diagnostic disponibila pentru pacienții care trec pragul clinicii, prin aceasta se măsoară densitatea oaselor și se pune diagnosticul de osteoporoză, daca e cazul. Prin osteodensiometrie se stabilește riscul de apariție al fracturilor, precum și monitorizarea tratamentului anti-osteoporotic. DEXA reprezintă una dintre cele mai performante metode disponibile în prezent pentru efectuarea osteodensiometriei. Efectuarea osteodensiometriei este rapidă, nedureroasă și cu iradiere minimă pentru pacient.
Pletismografia reprezintă standardul de aur pentru măsurarea volumelor pulmonare, mai ales în context de obstrucție ventilatorie. Examinarea poate evalua corect:

Resticția ventilatorie, prin calculul capacității pulmonare totale, evaluare utilă în fibroză pulmonară sau în boala pulmonară veche.
Retenția de aer, prin calculul volumului rezidual, analiză deosebit de utilă în astmul vechi și în boala fumătorilor. –
Hiperinflația, respectiv creșterea capacității pulmonare funcționale, totale și reziduale.
Pletismografia constă într-o serie de manevre respiratorii efectuate într-o cameră de sticlă, pentru a putea calcula volumele circulante de aer din plămâni.

Medici Clinica Medlife Polimed Gabriel Popescu

Search Bar pentru Medic
Dr Davidoiu Cristina-Luiza
Medic Primar
Boli infectioase / Pediatrie
Dr Tomescu Viorel
Medic Specialist
Medicina Generala / Ecografie
Dr Fusca Simona
Medic Primar
Ecografie / Boli Infectioase
Dr Marin Adrian
Medic Primar
Ecografie / Medicina generala
Dr Remizowschi Dafina Lena
Medic Specialist
Endocrinologie
Dr Lenkiewicz Luciea-Georgeta
Medic Primar
Neuropsihiatrie Infantila
Dr Lamba Razvan
Medic Specialist
CT Interpretare
Dr Duta Gabriela Silvia
Medic Specialist
Pediatrie
Dr Chitescu Carmen Paula
Specialitate
Medic Primar
Ecografie / RMN - CT Interpretare
Dr Tomescu Mariana
Medic Primar
Mamografie / CT Interpretare
Dr Costache Maria-Glencora
Medic Specialist
CT Interpretare
Dr Lamba Razvan
Medic Specialist
CT Interpretare
Dr Branzan Doina Iulia
Medic Primar
Dexa Osteodensitometrie
Dr Ungureanu Tatiana
Medic Specialist
Ecografie
Dr Voina Andreea Valentina
Medic Specialist
Psihiatrie
Dr Ionescu Loredana Andreea
Medic Specialist
Diabet si Nutritie
Dr Tonea Mirela
Medic Primar
Medicina Interna
Dr Podeanu Ioana Andreea
Medic Specialist
Oftalmologie