Despre Medlife Polimed

Polimed este o instituție medicală privată situată în Târgoviște, România. Instituția oferă o gamă largă de servicii medicale, inclusiv consultații medicale generale, consultații de specialitate, investigații de laborator, servicii imagistice și proceduri chirurgicale.

Polimed Târgoviște este cunoscut pentru îngrijirea medicală de înaltă calitate și pentru echipamentele medicale de ultimă generație. Instituția angajează o echipă de medici cu experiență, asistente și alți profesioniști din domeniul sănătății care sunt dedicați să ofere cea mai bună îngrijire medicală posibilă pacienților lor.

Polimed Târgoviște are, de asemenea, parteneriate cu alte instituții și organizații din domeniul sănătății, ceea ce le permite să ofere îngrijiri medicale de specialitate și tratamente pacienților lor. Instituția oferă, de asemenea, diverse pachete și programe de sănătate pentru a ajuta pacienții să-și mențină sănătatea și să prevină îmbolnăvirea.

Polimed Târgoviște a trecut printr-un proiect major de extindere și modernizare, care a inclus achiziția de echipamente medicale de ultimă generație și construirea unei noi clădiri. Noua unitate are peste 6.000 de metri pătrați de spațiu și este dotată cu tehnologie medicală avansată, precum un departament de radiologie digitală, un scanner CT, un aparat RMN și un laborator modern.

Astăzi, Polimed Târgoviște este unul dintre centrele medicale private de top din regiune, cu o echipă de peste 100 de medici specialiști și personal care oferă servicii medicale de înaltă calitate mii de pacienți în fiecare an. Misiunea centrului este de a oferi îngrijiri medicale cuprinzătoare și personalizate fiecărui pacient, folosind cea mai recentă tehnologie medicală și cele mai avansate metode de tratament.

CE NE RECOMANDA

LABORATOARE PERFORMANTE

Laboratoarele Medlife Polimed sunt în slujba sănătăţii tale. Oferim o gamă amplă şi complexă de analize medicale, la ora actuală efectuăm peste 2000 de analize de laborator din toate domeniile medicale.

ECHIPĂ EXCEPȚIONALĂ

Centrul Medical Polimed oferă asistenţă medicală integrată, servicii medicale de de calitate, având la dispoziţie aparatură medicală ultramodernă, dotări premium şi o echipă medicală de elită.

PESTE 25 DE ANI EXPERIENȚĂ

Încet dar sigur am reuşit să dovedim că pentru noi sănătatea ta contează! De ani de zile facem ce ştim mai bine pentru ca tu, pacientul nostru, să rămâi sănătos.

Ai o intrebare?

Suna Mail